Ravage na eenzijdig ongeval in Alphen, bestuurder aangehouden

Alphen aan den Rijn – Een automobilist heeft vrijdagmiddag voor een ravage gezorgd op de Kalkovenweg in Alphen aan den Rijn.

Door nog onbekende oorzaak botste de automobilist rond 17.35 uur op een wegversmalling, een lantaarnpaal en sloep vervolgens over de kop. Een alerte omstander hielp de bestuurder uit zijn voertuig te komen. De bestuurder is ter plekke onderzocht door de ambulancedienst maar hij bleek niet gewond te zijn geraakt.

De bestuurder is vervolgens aangehouden vanwege het rijden onder invloed. Een berger heeft de auto weggesleept waarna de weg weer open kon.

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

 

 

 

Klik hier voor de website van Avilet

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten