Alphen aan den Rijn- Rond 12.30 uur is langs de Oranje Nasausingel in Alphen aan den Rijn een auto te water geraakt. De bestuurder van de auto is hierbij met de schrik vrijgekomen.

De opgeroepen duikers van de brandweer heeft geen redding uit hoeven te voeren doordat de persoon zichzelf al in veiligheid had gebracht. De opgeroepen ambulance is nog ter plaatse geweest maar de bestuurder van de auto hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De oorzaak van het te water raken van de auto is vooralsnog onbekend. De berger is ter plaatse gekomen om de auto uit de sloot te halen.

Foto’s Josh Walet

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten