Auto vliegt uit de bocht in Alphen

Alphen aan den Rijn- Rond 11.30 uur is er op de toerit N11 bij ring Oost Alphen richting Bodegraven één auto uit de bocht gevlogen. Een opgeroepen ambulance kwam ter plaatse voor de bestuurder van de auto. Het slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Door nog onbekende oorzaak is de auto op de toerit van de N11 uit de bocht gevlogen waarna deze tegen de vangrail is gekomen.

Ten tijde van het incident is de toerit gesloten geweest. De berger heeft de auto meegenomen.

Foto’s Josh Walet


 

Klik hier voor de website van Avilet

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten