Brandweer groots uitgerukt naar grote brand in Reeuwijk

Reeuwijk – Aan de Zoetendijk in Reeuwijk is zondagavond even voor 21:30 uur brand uitgebroken. De brandweer is groots uitgerukt naar de uitslaandebrand in het plassengebied.

De brandweer meldt dat de brand is begonnen in een sauna, er werd direct opgeschaald naar “Middelbrand”. De brandweer schaalde vervolgens verder op omdat de locatie slecht te bereiken was met een tankautospuit. Zo moesten de brandweerlieden met pompen naar de brand locatie lopen om vervolgens te kunnen blussen. De brandweer had het vuur snel onder controle maar kon niet voorkomen dat de sauna en de aanbouw uitbrandde.

De naastgelegen woning is door de brand aangestraald en is hierdoor beschadigd. In de aanbouw lagen meerdere gasflessen, vermoedelijk zijn hiervan ook enkele ontploft.

Stichting Salvage is ter plaatse om de bewoners bij te staan bij de schade afhandeling.

Foto’s Jippe Groenendijk

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten