Brandweer haalt partytent uit het water aan de Grote Esch in Moordrecht

Moordrecht – De Goudse brandweer werd rond 13.15 gealarmeerd voor een melding van stormschade.

Ter plaatse trof de brandweer een partytent aan in het water, doormiddel van een lange haak kon de tent op het droge getrokken worden. De tent is teruggezet op het terrein waar het vandaan kwam. Hierna kon de brandweer weet inzetbaar.

Foto’s Rens den Oude

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten