Grote zoekactie naar persoon in Noordzee bij Katwijk en Wassenaar

KATWIJK/WASSENAAR – De hulpdiensten werden op woensdagmiddag in groten getale opgeroepen voor een inzet langs de kust nabij Katwijk. Er zou iemand in de ruwe zee terecht zijn gekomen.

De hulpdiensten hebben een zoektocht ingesteld langs de kust tussen Scheveningen en en Noordwijk. De KNRM, die de meeste “manschappen” leverde, werd bijgestaan door helikopters van politie en SAR en een vliegtuig van de Kustwacht. Ook werd de brandweer gevraagd met een droneteam mee te zoeken.

Later werd er ook een zoektocht begonnen in de duinen tussen Katwijk en Wassenaar. Hier werd het droneteam van de brandweer ingezet. Ook sloot een hondengeleider van de politie aan bij de zoektocht. Voor zover bekend is er nog niemand gevonden.

Foto’s: Menno Plug

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten