Flinke rookontwikkeling bij brand in Waddinxveen

Waddinxveen- Vanmorgen rond 10.00 uur werd de brandweer opgeroepen voor een gebouwbrand aan de Groensvoorde in Waddinxveen.

Ter plaatse ging het om een brand in een werkruimte van de keurslager waarbij de brandweer meerdere bakken met flink aangebrand vlees uit de ruimte heeft gehaald. Tijdens de brand kwam er flinke rookontwikkeling vrij.

Bij de brand zijn geen personen gewond geraakt. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan en of er schade aan de ruimte is ontstaan aan is bij ons onbekend.

Foto’s Thomas van KekemOver de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten