Hulpdiensten redden persoon uit het water In Oegstgeest

Oegstgeest- Vrijdagavond is aan de Haarlemmertrekvaart een man te water geraakt. De hulpdiensten hebben de man direct met behulp van een ladder uit het water gehaald.

De melding kwam rond 20.15 uur binnen bij de hulpdiensten. De hulpdiensten hebben een ladder van de brandweer gebruik om de man uit het water te halen. Op afwachting van de brandweer voor de benodigde ladder had de politie een touw gebruikt om de man bij de kant te houden. De man is door de toegesnelde hulpdiensten uit het water gehaald.

De man is met de ambulance vervoerd. Hoe de man in het water terecht is gekomen is bij ons onbekend.

Foto’s Jelle Corstens & Wouter Hoeben

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten