Automobilist verliest macht over het stuur en slaat over de kop in Gouda

Gouda – Op zaterdag rond 22.35 uur is er een eenzijdig ongeluk gebeurd bij de Goudse Poort in Gouda. Een auto sloeg hierbij over de kop. De inzittenden van het voertuig raakten niet gewond

Bij het eenzijdige ongeval raakte de auto zwaar beschadigd. De bestuurder raakte vermoedelijk de macht over het stuur kwijt waarna hij met zijn auto over de kop is gevlogen en op zijn wielen tot stilstand kwam. De brandweer is ter plaatse geweest omdat het voertuig een vloeistof lekte. Hierna is de auto opgehaald door een berger en is de weg weer vrijgegeven.

Foto’s Thomas van Kekem en Rens den Oude

Klik hier voor de website van Avilet

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten