Lichaam vermiste Noordwijker gevonden

Noordwijk – Maandagochtend heeft de politie in het water bij het Wintertuinplein in Noordwijk een lichaam gevonden. Het gaat om een sinds zondag vermiste man.

Zondag werd er nog met man en macht gezocht in de duinen naar de vermiste man uit Noordwijk. O.a. de KNRM hielp mee met zoeken. Maandag werd dan alsnog het lichaam gevonden van de man, volgens de politie is er geen sprake van een misdrijf.

Foto’s Menno Plug
 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten