Persoon gereanimeerd na ongeval in Gouda

Klik hier voor de website van Avilet

 

Gouda – Maandagochtend is er een persoon gereanimeerd na een eenzijdig ongeval aan de Nieuwe Gouwe O.Z. in Gouda. Brandweer, politie en ambulancedienst kwamen ter plaatse.

Even voor 9:45 raakte een auto met aanhanger van de weg. In eerste instantie werd er een “voertuigbrand” gemeld, daar bleek echter geen sprake van. De bestuurder van de auto is door de ambulancedienst gereanimeerd. Een vijftal politiemotoren van Team Verkeer kwamen ter plaatsen om een spoedtransport naar het EMC in Rotterdam te verzorgen.

Tijdens het incident was één weghelft van de Nieuwe Gouwe O.Z. afgesloten. De politie doet een onderzoek naar de toedracht.

Foto’s Thomas van Kekem

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten