2000 huishoudens zonder stroom door brand in Leiden

Leiden- Woensdag op Donderdag nacht is er in een stroom verdeelstation in Leiden brand uitgebroken. Rond de 2000 huishoudens zaten hierdoor zonder stroom.

In omgeving van de wijk de Kooi zaten huishoudens zonder stroom. Bij het verdeelstation aan de Anna Paulownastraat kwam bij aankomst van de brandweer rook uit het verdeelstation. De brandweer moest wachten op de netbeheerder liander die het verdeelstation open maakte. De brandweer heeft hierop de brand geblust.

De brandweer heeft na het blussen van de brand het incident aan de netbeheerder overgedragen. Liander is een geruime tijd bezig geweest om de stroomstoring te verhelpen.

Foto’s Jelle Corstens


 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten