Persoon raakt zwaargewond bij steekpartij in Noordwijk

Noordwijk – Donderdagavond is er een persoon zwaargewond geraakt bij een steekpartij in Noordwijk.

Rond 19.30 uur kwam er een melding binnen van een steekpartij bij Parc du Soleil aan de Kraaierslaan. Hierop werden de ambulance en politie opgeroepen ook een traumahelikopter kwam ter plaatse om hulp te verlenen aan het slachtoffer. Het slachtoffer is met spoed en onder begeleiding van de MMT arts vervoerd naar het ziekenhuis.

De politie heeft één persoon aangehouden.

Foto’s Menno Plug

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten