Stoffelijk overschot aangetroffen in Leiden

Leiden – Donderdagmiddag is er in het water aan de Paramaribostraat achter sportcomplex de Zijl een persoon uit het water gehaald door de hulpdiensten.

De hulpdiensten werden rond 16.15 uur opgeroepen voor een persoon te water. De toegesnelde brandweer heeft de persoon uit het water gehaald. Ook een traumahelikopter landde nabij het incident om hulp te verlenen. De hulpdiensten hebben de persoon gereanimeerd, maar de hulp mocht nier meer baten.

De politie heeft een plaatsdelict gemaakt en voert hier onderzoek uit.

Foto’s Jelle Corstens

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten