Auto uitgebrand onder de Albert Schweitzerbrug

Alphen aan den Rijn – Vrijdagochtend is er onder de Albert Schweitzerbrug bij de Oudshoornseweg een auto uitgebrand. Vanwege brandstichting was de politie met veel eenheden opzoek naar de dader.

Rond 7.10 uur werd de brand gemeld, een getuige kon melden dat een persoon met een oranje jas op een scooter wegreed van de brand. Diverse politie-eenheden kwamen ter plaatse om de verdachte te zoeken maar helaas zonder resultaat, ook burgernet werd ingezet. De brandweer, die snel ter plaatse was, kon helaas niet voorkomen dat de auto uitbrandde.

Het vuur was snel onder controle, de schade is groot. De politie is een onderzoek gestart.

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten