Persoon aangehouden na aanrijding op de Middelweg in Moordrecht

MOORDRECHT – Op vrijdagavond is er een opmerkelijk ongeval gebeurd op de Middelweg in Moordrecht. Het betrof zowel een frontale als een kop-staart aanrijding.

Bij het verlaten van de rotonde raakte een voertuig op de verkeerde weghelft en klapte daar op zijn tegenligger. De auto die daarachter reed, botste vervolgens daar op. Na het ongeval is er één persoon gecontroleerd door de ambulancedienst, maar vervoer naar het ziekenhuis bleek niet noodzakelijk. Wel heeft de politie één persoon aangehouden na het ongeluk. De weg was enige tijd dicht.

Klik hier voor de website van Avilet

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten