Auto raakt te water aan de Coenecoop in Waddinxveen

Waddinxveen- Zondagavond is er aan de Coenecoop in Waddinxveen een personenauto in een sloot terechtgekomen.

Rond 19.30 uur werden de hulpdiensten opgeroepen voor het voertuig te water. De brandweer heeft voor zover bekend geen personen uit het voertuig hoeven halen. Drie personen zijn door de ambulance nagekeken maar hoefden niet vervoerd te worden.

Mogelijk is het voertuig uit de bocht gevlogen waarna deze in de sloot terecht kwam. Het voertuig is meegenomen door een berger.

Foto’s Rob de Jong & Rens den Oude

 

Klik hier voor de website van Avilet

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten