Ongeval tussen twee voertuigen in Alphen

Alphen aan den Rijn- Woensdagavond is er op de Zegerbaan met kruising Eisenhouwerlaan een ongeval gebeurd tussen twee auto’s.

Rond 20.45 uur gebeurde het ongeval tussen de twee voertuigen. Beide voertuigen raakten hierdoor beschadigd. Een opgeroepen ambulance kwam ter plaatse en heeft twee personen nagekeken. Ten tijde van het incident is de kruising gedeeltelijk afgesloten. Één automobilist negeerde deze afzetting deze is door de politie een paar honderd meter verder stopgezet.

geen van de personen hoefde vervoerd te worden door de ambulance. De berger heeft beide voertuigen meegenomen.

Foto’s Josh Walet


Klik hier voor de website van Avilet

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten