Woning vol rook na Gebouwbrand in Leiderdorp

Leiderdorp- Woensdagochtend werd de brandweer opgeroepen voor een gebouwbrand aan de Spanjaardslaan in Leiderdorp.

Rond 6:15 uur kwam bij de brandweer de melding binnen van de gebouwbrand. Bij aankomst van de brandweer stond de woning volledig onder  de rook. De brandweer had het vuur snel geblust. Na het ventileren van de woning konden de bewoners naar verwachting weer terug hun woning in.

Wat er precies heeft gebrand is bij ons onbekend.

Foto’s Jelle Corstens

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten