Uitwijkmanoeuvre in Moordrecht eindigt tegen reling van brug

MOORDRECHT – Op vrijdagmiddag is er een ongeval gebeurd op de Middelweg in Moordrecht. Op de kruising met de Schuddebeurslaan zag een automobilist een ander voertuig over het hoofd. Om die reden werd een uitwijkmanoeuvre ingezet, maar dit eindigde tegen een brugreling.

Op de achterbank van het uitgeweken voertuig zat nog een klein kind, maar gelukkig bleek de ambulance niet nodig te zijn waarvoor deze in principe bedoeld is; er raakte niemand gewond. Wel werd de ziekenwagen gebruikt voor het afnemen van een verklaring.

Klik hier voor de website van Avilet

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten