Auto klapt op lantaarnpaal, Middelweg Moordrecht

Moordrecht – Rond half 5 vanmiddag, vond een eenzijdig ongeval plaats op de Middelweg.

Een personenauto klapte door onbekende oorzaak, op een lantaarnpaal. De inzittenden van de auto raakten niet gewond. De politie heeft de gemeente in kennisgesteld, deze gaan de schade aan de lantaarnpaal veilig stellen en repareren. Een bergingsbedrijf komt ter plaatse om de auto op te halen.

Foto’s: Rens den Oude c

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten