Auto rijdt talud af in Reeuwijk

Reeuwijk- Zondag middag is een auto van een talud afgereden. Dit gebeurde bij de N459 Reeuwijksehoutwal in Reeuwijk.

Bij het ongeval raakte geen personen gewond. Een berger kwam ter plaatse om het voertuig te bergen. Ten tijde van de berging is een gedeelte van de N459 afgesloten geweest bij afrit A12 Reeuwijk. Dit zorgde voor de nodige verkeershinder.

Foto’s Jippe Groenendijk

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten