Hulpdiensten rukken groots uit voor mogelijk vermiste watersporter in Noordwijk

Noordwijk- Zondag werden de hulpdiensten opgeroepen voor een mogelijk vermiste watersporter in de zee bij Noordwijk.

De hulpdiensten rukte groots uit. Een omstander op het strand had een watersporter het water in zien gaan waarna deze niet meer werd gezien. De KNRM en reddingsbrigade hebben een lange tijd op het water gezocht. Ook een helikopter hielp bij de zoektocht. Even later kwam het bericht dat de watersporter veilig en in goede gezondheid op het strand van Zandvoord werd aangetroffen.

Foto’s Menno Plug

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten