Weg dicht vanwege brand in elektrakast in Waddinxveen

WADDINXVEEN – Op maandagavond werd de brandweer opgeroepen voor een “buitenbrand industrie” aan de Plasweg in Waddinxveen. Het ging hierbij om een elektrakast waar veel rook uitkwam.

Na aankomst zette de politie gelijk de straat af en mocht niemand er meer langs. De brandweer kon nog niks doen en moest wachten op netbeheerder Stedin, Nadat de monteurs van deze organisatie er waren, hebben zij ervoor gezorgd dat de verdeelkast spanningsloos werd gemaakt. Hierop heeft men, met enige moeite, de kast kunnen openen om het af te blussen. Nadat dit was gebeurd, is er met water nageblust. Hierna heeft de brandweer de situatie overgedragen aan Stedin, welke reparatiewerkzaamheden uit zal gaan voeren. Hierop kon de weg weer vrijgegeven worden. Voor zover bekend is er nergens stroom uitgevallen.

Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten