Veel rook bij brand in Leiden

Leiden- Vrijdagavond werd de brandweer opgeroepen voor een gebouwbrand aan de Haagweg in Leiden.

De brandweer schaalde snel op naar middelbrand. Ter plaatse is in een gebouw in een werkplaats brand ontstaan. De brandweer had het vuur snel onder controle. De brandweer heeft het gebouw geventileerd.

De oorzaak van de brand is vooralsnog onbekend.

Foto’s Rens den Oude & Jelle Corstens

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten