Appartementencomplex gedeeltelijk ontruimd door brand in Alphen

Alphen aan den Rijn- Zondagavond werd de brandweer opgeroepen voor een gebouwbrand aan de Hoflaan in Alphen. Ter plaatse ging het om een brand in een gezamenlijke ruimte van het appartementencomplex.

Bij aankomst van de brandweer bleek de brand al uit te zijn. Een gedeelte van het complex werd ontruimd. De brandweer heeft metingen uitgevoerd of er nog eventuele gevaarlijke gassen in het gebouw hingen. Nadat de brandweer metingen heeft uitgevoerd en het gebouw heeft geventileerd konden de bewoners hun woning terug in.

Foto’s Josh Walet

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten