Overval op Jumbo filiaal in Leiden

Leiden-  Zondagavond is een Jumbo filiaal aan het Diamantplein in Leiden even voor sluitingstijd overvallen.
Rond 19.00 uur  kwam de melding van de overval aan het Diamantplein bij de politie binnen. De politie heeft met veel eenheden gezocht in de wijk. Één burgernet werd verstuurd met het signalement van de verdachte: licht getinte jongen, 18 jaar, zwarte jas met roze capuchon, grijze trainingsbroek.

Om 20.18 uur meld de politie dat er nog geen verdachte is aangehouden.

Foto’s Wouter Hoeben & Jelle Corstens

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten