Drie voertuigen betrokken bij ongeval, Gooweg Noordwijk.

Noordwijk – Aan de Gooweg heeft vanmiddag rond 16.00 uur een aanrijding plaats gevonden. Bij deze aanrijding waren twee auto’s en een vrachtwagen betrokken.

Bij het ongeval klapte een lesauto op de auto voor hun. Deze auto schoot door en klapte hierdoor achterop een vrachtwagen. Bij het ongeval raakte niemand gewond. Het verkeer in de richting van de N206 naar Voorhout leverde vertraging op.

Foto’s Menno Plug

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten