BERGAMBACHT – Op de vroege maandagochtend is er brand ontstaan in een schuur aan de Bovenberg in Bergambacht. De eerste alarmering werd er direct opgeschaald naar middelbrand en niet veel later ook naar grote brand.

Aanvankelijk was men bang dat er in de schuur een Tesla stond en dat er asbest vrij zou zijn gekomen, maar al snel bleken beide zaken niet te kloppen. Wel stond er een andere auto in de schuur geparkeerd. De oorzaak van de brand is nog onbekend. Er zijn geen gewonden gevallen.

Foto’s: Thomas van Kekem

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten