Brandweer zoekt in het water naar politie-portofoon in Gouda

Gouda- Dinsdagmiddag werd de brandweer van Gouda opgeroepen voor een assistentie politie aan het Waddinxveenspad. Hier is bij een aanhouding door de politie een portofoon in het water gegooid door een verdachte.

 

Rond 16.00 uur werd de brandweer opgeroepen voor de assistentie. De brandweer is met een duiker het water ingegaan en heeft een zoekslag gemaakt. Na een zoektocht in het water werd door de duiker geen portofoon aangetroffen.

Foto’s Jippe Groenendijk

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten