T-Mobile shop in centrum van Alphen overvallen

Alphen aan den Rijn – De T-Mobile shop in de Van Mandersloostraat in het centrum van Alphen aan den Rijn is dinsdagochtend overvallen. Twee verdachten sloegen na de overval op de vlucht.

De overval vond rond 11.00 uur plaats in de winkelstraat. Twee licht getinte mannen, beide donker gekleed, overvielen de telefoon winkel. Beide mannen droegen een mondkapje en een muts met capuchon. Een van de mannen droeg witte Nikes, de andere man grijze schoenen. De verdachten hebben twee grote tassen en een grote koffer meegenomen. Vanwege het onderzoek is een deel van de winkelstraat afgesloten, ook de achter gelegen expeditie is afgesloten vanwege het onderzoek.

Bij de overval raakte gelukkig niemand gewond.

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten