Man zwaargewond na val van hoogte tijdens ramen zemen in Gouda

GOUDA – Op zaterdagmiddag is er iemand vanaf de tweede verdieping gevallen bij een woning aan de Cort van der Lindenstraat in Gouda. Hiervoor werd ook de lifeliner met het MMT ingezet.

Volgens getuigen was de man de ramen aan het zemen. De emmer in de dakgoot en het geopende raam zouden dit verhaal kunnen bevestigen. De man is na zijn val behandeld door het ambulancepersoneel en werd later bijgestaan door het traumateam. De man is vervolgens met spoed naar een ziekenhuis in Rotterdam vervoerd. Hierop vertrok de heli, die was geland op een veldje nabij de kruising Thorbeckelaan / Johan de Wittlaan, om ook naar Rotterdam te vliegen om de arts weer op te halen. Hoe het incident heeft kunnen gebeuren, is onbekend.

Foto’s: Jippe Groenendijk & Thomas van Kekem

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten