Brand in WC gebouwtje in Alphen

Alphen aan den Rijn- Zondagmiddag is de brandweer opgeroepen voor een brand aan het Kroospad in Alphen.

Om 15.30 uur werd de brandweer opgeroepen voor de brand. Terplaatse stond er een WC gebouwtje in brand op een tuinencomplex. De toegesnelde brandweer heeft het gebouwtje geblust. Het gebouwtje is flink beschadigd.

Foto’s Rens den Oude

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten