Vrachtwagen raakt te water in Zoeterwoude

Zoeterwoude- maandagochtend is rond 6.00 uur een vrachtwagen te water geraakt aan de N206 Doctor Kortmannstraat bij Zoeterwoude.

Door een onbekende oorzaak raakte de vrachtwagen van de weg af waarop hij in de sloot terecht kwam. De chauffeur kon zichzelf in veiligheid brengen. De N206 is tijdelijk afgesloten geweest IVM de berging rond 10.30 uur was de weg weer vrij.

Klik hier voor de website van Avilet

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten