Waddinxveen- Woensdagochtend is er brand ontstaan in de meterkast van een paket opslag gebouw van Post NL aan de Containerweg in Waddinxveen.

De brandweer schaalde snel op naar middelbrand waarop meer eenheden ter plaatse kwamen om de brand te bestrijden. Bij de brand kwam flinke rookontwikkeling vrij. Na enige tijd had de brandweer de brand bij de meterkast onder controle maar toen zaten er nog brandhaarden tussen de beplating van de muren. Met behulp van het cobra team van de brandweer zijn alle brandhaarden geblust.

Er raakten geen personen gewond.

Foto’s Josh Walet

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten