Hazerswoude-Dorp – Woensdagochtend werd de brandweer opgeroepen voor een gebouwbrand  in een woning aan het Bent in Hazerswoude-Dorp.

De brand werd opgeschaald naar middelbrand, hierdoor kwam er een 2e tankautospuit uit Zoetermeer ter plaatse. In de woning is er een brand ontstaan in bij een open haard waarna deze via de schoorsteen in het dak is gaan branden.

Door de nodige sloopwerkzaamheden die nodig waren om de brand te blussen is de woning flink beschadigd.

Foto’s Josh Walet

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten