Hoogmade – Op de Ofwegen-N446 tussen Hoogmade en Woubrugge is woensdagmiddag een camper in brand gevlogen. Bij aankomst van de brandweer stond de camper al in lichterlaaie.

Rond 15.50 ontdekte de inzittende van de camper dat er brand was uitgebroken, direct werden de hulpdiensten gealarmeerd. De brandweer was snel ter plaatse maar kon niet voorkomen dat de camper volledig uitbrandde. De brandweer is lange tijd bezig geweest met nablus werkzaamheden.

De N446 is lange tijd dicht geweest tussen Woubrugge en Hoogmade, dit zorgde voor flinke files. De exacte oorzaak van de brand is niet bekend, rond 17.00 kon het verkeer het incident om en om passeren.

Foto’s Josh Walet

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten