Alphen aan den Rijn – Nabij de Briljantstraat in Alphen aan den Rijn heeft donderdagmiddag een vechtpartij plaatsgevonden, hierbij raakte een jongeman gewond.

Het incident vond rond 16.00 uur plaats in de Edelstenenbuurt in Alphen. Diverse politie-eenheden en een ambulance kwamen met spoed ter plaatse. Door nog onbekende reden kregen twee personen ruzie en dat escaleerde in een vechtpartij waarbij één persoon gewond raakte. Het slachtoffer had een bebloed gezicht en is ter plekke behandeld door het ambulancepersoneel, vervolgens is hij door de politie naar de huisartsenpost gebracht.

Één verdachte, een volwassen man, is onder luid gejoel van de vele omstanders aangehouden en afgevoerd naar het politie bureau. Agenten hebben een metalen/stalen voorwerp in beslag genomen, mogelijk dat hiermee werd geslagen door de verdachte.

De toedracht van de ruzie is niet bekend, de politie doet hier onderzoek naar.

Dit item is mede tot stand gekomen na tips via onze WhatsApp tiplijn. Heeft u ook een tip? Laat het ons weten via 0626923930!

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

 

 

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten