Rijnsaterwoude – In de Schoolstraat in Rijnsaterwoude is donderdagavond een bromfiets in brand gevlogen. De bromfiets ging volledig in vlammen op.

Omstreeks 22.10 uur probeerde de eigenaar de brommer te starten toen de motorfiets vlam vatte, direct werd de brandweer gealarmeerd. De toegesnelde brandweer kon niet voorkomen dat de brommer volledig uitbrandde in de voortuin van de woning.

De eigenaar raakte bij de brand niet gewond.

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

 

 

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten