Katwijk- Dinsdagmiddag is op de kruising van de Blokmakerstraat met de Scheepmakerstraat een ongeval gebeurd tussen twee voertuigen. Het betrof een aanrijding tussen een personenauto en een busje.

Een ambulance kwam ter plaatse voor het ongeval de ambulance heeft een persoon nagekeken in de ambulance maar hoefde niet vervoerd te worden. De brandweer kwam ook ter plaatse. Ten tijde van het incident was de kruising tijdelijk afgesloten. Beide voertuigen raakte beschadigd door het ongeval.

Foto’s Menno Plug

Klik hier voor de website van Avilet

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten