Gouda- Woensdagmiddag is de Lifeliner 5 geland voor het overplaatsen van een corona patiënt vanaf het Groene Hart ziekenhuis in Gouda.

Rond 12.45 uur landde de helikopter op een voetbalveldje in Park Atlantis. Na de landing ging het medische team het ziekenhuis in om de patiënt gereed voor transport te maken. In de tussentijd was er voor de belangstellende kinderen de tijd om de helikopter van dichtbij te bekijken en de piloot vragen te stellen. Na zo’n 45 minuten is de helikopter weer opgestegen met de patiënt, welke is vervoerd naar Groningen.

Foto’s Rens den Oude  &  Jippe Groenendijk

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten