Valkenburg- Dinsdagavond heeft de politie van het team landelijke eenheid water een reconstructie gemaakt na het dodelijke ongeval bij het Buitenwater in de Rijn.

Rond 18.00 uur begonnen ze met een reconstructie te maken ook de recherche was hier ter plaatse. Tot 20.20 uur zijn ze bezig geweest met het maken van deze reconstructie. Het dodelijke ongeval wat de politie aan het onderzoeken is heeft plaats gevonden op 13 Oktober. Hier raakten zeven personen te water in de Rijn.

https://www.112hm.nl/2020/10/13/zeven-personen-te-water-na-aanvaring-op-de-rijn-in-valkenburg/

Foto’s Wouter Hoeben

Klik hier voor de website van Avilet

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten