Waddinxveen- Donderdag op Vrijdag nacht is er in een woning aan de Groensvoorde in Waddinxveen brand ontstaan.

Rond 0.30 uur werden de hulpdiensten opgeroepen voor de gebouwbrand ter plaatse bleek er brand te zijn in een matras. De brandweer heeft het matras buiten gelegd waarna het volledig werd geblust. Een opgeroepen ambulance heeft de bewoners van de woning nagekeken in de ambulance. Nadat de brand uit was heeft de brandweer de woning nog geventileerd waarna de hulpdiensten weer retour konden.

Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is bij ons onbekend.

Foto’s Rens den Oude

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten