Moordrecht- Vrijdagmiddag is een automobilist met zijn auto in een bocht rechtdoor de sloot ingereden in Moordrecht aan de Vierde Tochtweg.

De automobilist is in een bocht rechtdoor gereden waarna deze te water raakte omstanders hielpen de persoon de te water raakte auto uit. Het slachtoffer is met de ambulance vervoerd. De brandweerduiker is nog het water ingegaan om een controle uit te voeren na deze controle konden de hulpdiensten weer retour. De auto zal door de berger uit het water gehaald worden.

De bestuurder van de te water geraakte auto was onder invloed van alcohol. De nieuwsprijs van de te water geraakte auto is 161986 euro

Klik hier voor de website van Avilet

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten