Waddinxveen – In de nacht van zaterdag op zondag rond 02.25 uur is een auto te water geraakt aan de Coenecoop in Waddinxveen.

De hulpdiensten, welke met spoed ter plaatse kwamen, hebben één persoon gecontroleerd in de ambulance. Dit was tevens de bestuurder en is meegenomen naar het politiebureau. Hoe de auto in het water terecht kwam is onbekend.

Op 25 oktober raakte ook een voertuig te water in dezelfde sloot.

Foto’s Rens den Oude

Klik hier voor de website van Avilet

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten