Hillegom- Maandagavond heeft in een woning aan de Mesdaglaan in Hillegom een brand gewoed op de zolder van de woning.

De brandweer schaalde de brand op naar middelbrand dat betekent dat er een extra blusvoertuig ter plaatse komt om de brand te bestrijden. De brand woede op de zolder van de woning. Na het blussen van de brand heeft de brandweer nog sloopwerkzaamheden uitgevoerd om al de brandhaarden te blussen.

Foto’s Menno Plug

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten