Alphen aan den Rijn- Vandaag is op de Kruising Oranje Nassausingel met de Van Boetzelaerstraat een scooterrijder aangereden door een auto.

Rond 17.15 uur werden de hulpdiensten opgeroepen voor het ongeval. Ambulance en politie kwamen met spoed ter plaatse. De automobilist reed vanaf de Van Boetzelaerstraat richting de Oranje Nassausingel toen de scooterrijder is aangereden. De scooterrijder is nagekeken  door het ambulance personeel maar hoefde niet vervoerd te worden. Door de aanrijding is de voorruit van de auto flink beschadigd.

De politie heeft het ongeval onderzocht.

Foto’s Josh Walet

Klik hier voor de website van Avilet

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten