Noordwijkerhout- Woensdagmiddag is er op de Gieterij met kruising Smederij in Noordwijkerhout een aanrijding gebeurd tussen twee voertuigen.

Rond 15.40 uur gebeurde de aanrijding tussen de twee voertuigen. Er vielen geen gewonden. Beide voertuigen zijn flink beschadigd bij één voertuig is door de aanrijding het achterwiel los gekomen. De verkeershinder was groot door het incident de Gieterij is tijdens het incident deels afgesloten geweest. Beide voertuigen zijn meegenomen door de berger.

Foto’s Menno Plug

Klik hier voor de website van Avilet

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten