Boskoop- Dinsdag- op woensdagnacht is een voertuig aan de Rietkraag in Boskoop uitgebrand.

Rond 3.45 uur werden de hulpdiensten opgeroepen voor de voertuigbrand. Bij aankomst van de hulpdiensten stond het voertuig volledig in brand. De brandweer heeft het voertuig geblust maar de schade bleek groot. De politie heeft het voertuig meegenomen en zal onderzoek verrichten. De toedracht van de brand zou brandstichting zijn. Een week eerder was er ook een voertuigbrand in Boskoop waarbij ook de vermoedelijke de oorzaak ook brandstichting was.

Klik hier voor het vorige item over voertuigbrand Boskoop

Foto’s Rens den Oude

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten