BOSKOOP – Op vrijdagavond is er langs de N207 tussen Boskoop en Alphen een fiets in de sloot aangetroffen. Hierop werden de hulpdiensten gealarmeerd voor de melding van een persoon te water.

De melder(s) heeft/hebben de fiets uit de sloot gehaald, maar trof(fen) niemand aan. Een duiker van de brandweer is de sloot ingegaan om nog eens extra te zoeken, maar ook hij vond niemand. De politie heeft zich verder over de fiets, welke niet op sloot stond en waarvan het licht nog brandde, ontfermd.

Foto’s: Josh Walet

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten